UAH
Мова:
|
УКР

Цей огляд допоможе Вам визначитися з вибором професійного блендера для бару, ресторану або кафе.< /p>

У чому різниця між бюджетними моделями та дорогими. Швидкість обертання ножів, безпека матеріалів, потужність, робота з різноманітними інгредієнтами, давайте розбиратися з цими та іншими поняттями.

Читати далі

Теги:

Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Пиво - один із найпопулярніших напоїв у світі. Перепробувати всі сорти, мабуть, не під силу навіть самому просунутому “rdquo; любителю, та й пивний заклад із таким асортиментом навряд чи знайдеться. Але запропонувати своїм відвідувачам грамотно підібрану лінійку цих напоїв і розробити концепцію власного пивного бізнесу під силу навіть ресторатору-початківцю. Правильно все розрахувавши, ви обов'язково досягнете успіхів на цій ниві.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Александр Айзикович

На думку італійців, - законодавців кавової моди - смак справжнього еспресо «роблять» ; хороша мелена кава, досвід бариста та професійна кавоварка. Сьогодні приготування високоякісних напоїв лише одним натисканням стає необхідністю у сфері гостинності та громадського харчування. Багато хто вже не уявляє без кофемашин домашній комфорт і затишок. Пропонуємо розібратися в різноманітності та функціях існуючого на ринку обладнання.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Коли кава потрібна з ранку, в обід і ввечері. У великій кількості смачно і швидко. Особисто вам, рідним, колегам чи клієнтам закладу, - настав час задуматися про придбання надійної кави-апарату. Знайти гідну кавоварку допоможуть рекомендації щодо вибору в цьому огляді.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Охолоджені напої та продукти в готельному номері - вже не розкіш, а, швидше , невід'ємний атрибут. Наявністю послуги міні-бару сьогодні можуть похвалитися як висококласні готелі, так і підприємства класами нижче. Готельєри визнають, що у битві за симпатії та постійність клієнта доповнення номерного фонду компактним міні баром стає вагомою перевагою, що підвищує статус та прибуток готелів.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

За конструкцією охолоджувачі соків бувають: - активаторний (на дні кожного контейнера знаходиться вентилятор, який рухом своїх лопатей забезпечує перемішування та закручування соків у спіралі. Зазвичай апарат такого типу використовують щоб охолоджувати соки з м'якоттю, тому що працюючий вентилятор просто не дає м'якоті осідати на дно - фонтанний, рідина всередині ємності приводиться в рух занурювальним насосом.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Професійні соковитискачі – це високотехнологічне, сучасне обладнання, без якого на сьогоднішній день не обходиться жоден ресторан чи бар. Соковитискачі там рідко стоять без діла, оскільки соки входять до складу багатьох коктейлів, як безалкогольних, так і алкогольних. Існує два види соковижималок: соковижималки для цитрусових та соковижималки універсальні.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Отримати кубики льоду можна за допомогою льодогенератора. Але купити тільки льодогенератор мало, оскільки формований лід придатний не для всіх видів напоїв, і його не завжди зручно використовувати. А ось подрібнювач для льоду дозволить за лічені секунди перетворити шматок льоду на крижану крихту, яку бармени використовують для приготування в шейкерах алкогольних коктейлів, а також, щоб охолодити фруктові коктейлі, соки, чаї та інші напої.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Кавомолки професійні  налаштовуються за допомогою диска регулювання ступеня помелу під бункером для зерен. Для більш тонкого помелу диск на кілька поділок повертають праворуч, у бік напису FINE або (FIN). Робити це можна лише при включених ножах. Для грубішого помелу  диск треба повернути ліворуч, у бік напису СOARSE або (GROS, GROSSA), ця дія припустима при вимкнених ножах.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов

Покупці часто запитують у чому відмінність моделей S і V і яку модель краще вибрати .

У цьому огляді ми відповімо на ці та інші питання, а також подивимося, як програмувати дозування напою.

У 2019 році було представлено оновлення Nuova Simonelli Appia Life. При цьому в широкий продаж вона надійшла лише через рік.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Барне обладнання Автор: Олександр Азимов