UAH
Мова:
|
УКР
Професійний контактний гриль – це теплове обладнання, призначене для розігріву та приготування страв з риби, м'яса, тіста, овочів та інших продуктів. У цьому огляді ми розповімо, на що звернути увагу при виборі професійного контактного гриля, щоб страви виходили смачними, соковитими та корисними. Читати далі
Опубліковано в Розділі Устаткування для фаст-фуду Автор: Азимов
Шаурма - одна з найпопулярніших страв фаст-фуду. М'ясо, обсмажене на грилі та загорнуте в лаваш разом із овочами, має відмінний смак, аромат і швидко готується. Якщо ви вирішили відкрити свій бізнес або розширити вже наявний заклад точкою продажу шаурми, тоді вам необхідно знати, як правильно вибрати апарат для приготування шаурми серед широкого асортименту представленого на ринку. Читати далі
Опубліковано в Розділі Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов

Корн-дог, або сосиска на паличці, незважаючи на свою майже сторічну історію, сьогодні завойовує дедалі більшу популярність на ринку фаст-фуду. Одягнена в кукурудзяне або пшеничне тісто сосиска, прямо на очах стає апетитно пахнучою і хрумкою. Корн-дог готується тут і зараз, тому завжди свіжий та гарячий. Перехожим важко встояти від спокуси, а незвичайний вид сосиски на паличці ще більше підганяє цікавих покупців.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов

Бизнес по производству попкорна – является выгодным вложением средств, приносящим высокую прибыль (около 55%). К плюсам такого бизнеса относят: минимальные финансовые затраты и быстрая окупаемость оборудования. Для открытия одной точки по продаже воздушной кукурузы достаточно суммы в 1000 $. К основным трудностям можно отнести поиск выгодного месторасположения с большой проходимостью людей. Для установки оборудования по производству попкорна требуется площадь не меньше 3 м. кв.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов

Ситність продукту та його невисока вартість забезпечують популярність у цільової аудиторії. Смакова палітра нескінченна і залежить лише від власника бізнесу. Тут використовуються класичні інгредієнти для піци (сир, томати, м'ясо, шинка, гриби, цибуля) та солодкі начинки (шоколадний крем, фрукти, заварний крем, горіхи), що не потребують випічки в печі. Форма піци може бути різною: конус, стаканчик, парасолька, він же сомбреро.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов

Чому картопля, приготовлена у фритюрі часто не виходять хрумка зовні і соковита всередині?

Як правильно розігріти фритюрницю.

Як заощадити на фритюрному маслі.

Дотримання простих правил дозволить досягти найкращих результатів.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов