Агрегати для холодного зберігання продуктів та готових страв можна назвати фундаментом репутації закладу громадського харчування . Адже думка про кухню «тримається», в першу чергу, на якості інгредієнтів, а потім вже на привабливій подачі кожного рядка меню. Розглянемо головні орієнтири у виборі холодильного обладнання.
Читати даліЯк вибрати холодильне обладнання для ресторану
Як працює шафа шокової заморозки
Рідкісний шеф-кухар не мріє про прилад, здатний у лічені рази прискорити обслуговування гостей без шкоди для смаку та якості фірмового меню. Недарма сьогодні в авангарді професійної кухні стоїть тандем пароконвектомат – камера швидкого заморожування. Про переваги та користь останнього поговоримо в нашому огляді.
Читати даліЯк працює фризер для морозива
Почесне місце серед десертів належить морозиві. Його вживають незалежно від пори року та використовують як додатковий продукт для коктейлів, каву-гляссе, сорбетто, граніто та багатьох інших десертів.
Ресторатори все частіше замислюються про придбання спеціального обладнання для виготовлення та зберігання власного морозива.
Читати даліВинний холодильник як вибрати
Справжнє вино, як відомо, продовжує «жити», розквітаючи неповторним « ;букетом» у кожній пляшці. Його смак - візитна картка закладу, тому ресторатори, які поважають себе, не економлять на умовах зберігання винотеки. Зрозуміло, не всі можуть дозволити собі облаштування класичного льоху. У цьому випадку забезпечити ідеальний для благородного напою клімат допоможуть спеціальні винні шафи. Дізнаємося, як вибрати підходяще «вино сховище».
Читати далі