UAH
Мова:
|
УКР

Агрегати для холодного зберігання продуктів та готових страв можна назвати фундаментом репутації закладу громадського харчування . Адже думка про кухню «тримається», в першу чергу, на якості інгредієнтів, а потім вже на привабливій подачі кожного рядка меню. Розглянемо головні орієнтири у виборі холодильного обладнання.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Холодильне обладнання Автор: Олександр Азимов

Рідкісний шеф-кухар не мріє про прилад, здатний у лічені рази прискорити обслуговування гостей без шкоди для смаку та якості фірмового меню. Недарма сьогодні в авангарді професійної кухні стоїть тандем пароконвектомат – камера швидкого заморожування. Про переваги та користь останнього поговоримо в нашому огляді.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Холодильне обладнання Автор: Олександр Азимов

Почесне місце серед десертів належить морозиві. Його вживають незалежно від пори року та використовують як додатковий продукт для коктейлів, каву-гляссе, сорбетто, граніто та багатьох інших десертів.

Ресторатори все частіше замислюються про придбання спеціального обладнання для виготовлення та зберігання власного морозива.

Читати далі

Теги:

Опубліковано в Розділі Холодильне обладнання Автор: Олександр Азимов

Справжнє вино, як відомо, продовжує «жити», розквітаючи неповторним « ;букетом» у кожній пляшці. Його смак - візитна картка закладу, тому ресторатори, які поважають себе, не економлять на умовах зберігання винотеки. Зрозуміло, не всі можуть дозволити собі облаштування класичного льоху. У цьому випадку забезпечити ідеальний для благородного напою клімат допоможуть спеціальні винні шафи. Дізнаємося, як вибрати підходяще «вино сховище».

Читати далі
Опубліковано в Розділі Холодильне обладнання Автор: Олександр Азимов