UAH
Мова:
|
УКР

Термоведро служить для короткочасного зберігання та транспортування їжі. Термоведра використовують для виїзної торгівлі, кейтерингу. У цій статті ми розглянемо як вибрати термовідро для перевезення їжі, на що звернути увагу і не переплачувати.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Посуд та інвентар Автор: Олександр Азимов

На сьогоднішньому ринку дуже легко загубитися серед різноманіття форм, листів та листів для випікання. Великий вибір обумовлений різницею кольорів, величин, конфігурацій, і навіть матеріалів, у тому числі форми виготовлені. І саме якісні характеристики матеріалів є основним критерієм для вибору потрібного посуду для випікання.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Посуд та інвентар Автор: Олександр Азимов

Сучасний металевий посуд для професійного використання, характеризується високою практичністю, зносостійкістю та ергономічністю. Своїми прекрасними експлуатаційними показниками такий посуд зобов'язаний різним інноваційним розробкам, що використовуються під час її виробництва. Давайте ж розглянемо докладніше, який буває наплитний металевий посуд, які особливості його експлуатації та як правильно підібрати комплект посуду для Вашої ресторанної кухні.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Посуд та інвентар Автор: Александр Айзикович

Доведено поколіннями: кухонний посуд з чавуну - найдовговічніший, а найзвичніші страви в ній виходять яскравішими і смачнішими. Однак, щоб чавунні вироби не втрачали своїх якостей і служили багато років, варто дотримуватись рекомендацій виробника. Пропонуємо ознайомитися з простими правилами з експлуатації чавунного посуду з емаллю та без покриття.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Посуд та інвентар Автор: Олександр Азимов