UAH
Мова:
|
УКР

Як приготувати каву по-турецьки (по-східному), щоб вона була смачною і ароматною. . Але готувати каву в турці треба ще вміти – дуже багато нюансів. Докладно розповідаємо, як варити каву в джезві вдома та в кафе. Секретами приготування східного напою з нами поділиться неодноразова учасниця світових чемпіонатів із приготування кави у джезві, срібний призер Світового чемпіонату з кави у джезві Марина Хюппенен.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов
Тістечко Павлова - це найлегший десерт з тонкою хрусткою скоринкою зовні і невагомим суфле всередині. Готувати тістечко не складно, головне дотримуватися пропорцій та послідовності приготування. У цій статті ми розповімо, як правильно приготувати знаменитий десерт, поділимося покроковим рецептом і порадимо, яке обладнання краще використовувати в домашніх умовах або в невеликій кондитерській. Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов
Правильно приготовлена картопля фрі має хрумку золотисту скоринку і м'яку ніжну серцевину. Але без дотримання основних правил приготування такого ефекту домогтися непросто. У цьому огляді ми розповімо, як правильно приготувати картоплю фрі у ресторані, кафе, їдальні, закладах фаст-фуду. Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Не кавовому гурману складно уявити, що при замовленні «кави з молоком» у відповідь вам поставлять як мінімум 2-3 уточнюючі питання. Справа в тому, що в кавовій палітрі існує ціла гама кавово-молочних напоїв. Назва і смак залежать від того, підігріли молоко або подали холодним, подвійну або одинарну порцію зерен при цьому використовували, і взагалі, надзвичайно важливо, що опиниться в чашці першим. молоко чи кава…Спробуємо розібратися.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Мексиканський фаст-фуд міцно увійшов до раціону городян і туристів по всьому світу. Поєднання простоти та екзотики швидкої їжі «з перчинкою» дозволяє їй впевнено обживатися і наших просторах, викликаючи завидний апетит у різновікової публіки. Тож власники мереж мають привід серйозно придивитися до цієї кулінарної концепції.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Риба та морепродукти – дуже делікатна тема, яка не терпить зневаги до деталей. Огріхи при транспортуванні, зберіганні та розморожуванні призводять до погіршення якості дарів моря і, як результат – втраті смаку, щільності та поживності. Особливо уразливі ці продукти при розморожуванні. Неправильна дефростація може завдати відчутного удару по лояльності гостя та репутації закладу. Розглянемо, як не зазнати фіаско на «рибному полі».

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Якщо справжній чайній церемонії краще повчитися у японців, то любителям кави грішно не довірити свої смакові рецептори арабам та туркам. Незважаючи на засилля сучасних кофемашин та апаратів, справжні гурмани, як і сотні століть тому, заварюють справжнє вино Ісламу. незмінно – у мідній турці. Повільно і філософськи занурюючись у гаму чуттєвого пахощів.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Александр Айзикович

Немає більш затребуваного кавового напою, ніж Його Величність Капучино. На жаль, далеко не кожен барист знає, як правильно приготувати всіма улюблену каву з молоком. Популярність цього напою з кожним роком зростає дедалі більше, за споживанням його обганяє лише еспресо. Тому кожен ресторатор, що поважає себе, повинен подбати, щоб у його закладі подавали «правильний» капучіно.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Шейкерато кави рецепт

24 груд. 2023 12:02:22

Коли на вулиці жарко і організм постійно потребує додаткового охолодження, на виручку любителям кави приходять холодні кавові напої. Відвідувачам кав'ярень давно полюбилися фраппе, міст, латі айс, тортині та багато інших варіантів холодної кави. Але одним із улюблених коктейлів справжніх кавових гурманів по праву залишається шейкерато.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Секрет здорової бадьорості італійців міститься в глотці густого ароматного ristretto, який часто називають «коротким еспресо». При однаковій дозі меленої кави порція ристретто вдвічі менша за еспресо і майже наполовину швидше готується. Завдяки цьому із зерен виділяються тільки найцінніші речовини та олії, які роблять напій корисним та насиченим. Саме за міцність і багатий смак ристретто в Італії вважають справжнісіньким з усіх видів натуральної кави.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов

Здавалося б, які складнощі можуть виникнути при приготуванні тіста для піци? Однак за всієї простоти рецептурного складу отримати смачну і по-справжньому італійську заготівлю для конусної піци досить складно. Щоб потік клієнтів був невичерпним, пропонуємо вашій увазі рецептуру дріжджового тіста для конус-піци, ретельно прописані технологічні етапи та п'ять рецептів зі смачною начинкою.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Рецепти Автор: Олександр Азимов