Здавалося б, які складності можуть виникнути під час приготування піци? Однак за всієї простоти рецептурного складу отримати смачну і по-справжньому італійську заготівлю для конусної піци досить складно. Погодні умови та вологість повітря впливають на тісто, яке по-різному піднімається в різні пори року, і як жива істота, реагує на настрій кухаря.

В Україні конусна піца набирає популярності, тому бути на крок попереду конкурентів – одне з головних завдань підприємців. Щоб потік клієнтів був невичерпним, пропонуємо вашій увазі рецептуру дріжджового тіста для конус-піци, ретельно прописані технологічні етапи та п'ять рецептів зі смачною начинкою.

Тісто для конопиці

Інгредієнти: Борошно пшеничне в/с: 1000гр.; Вода: 600гр.; Олія: 30гр.; Цукор: 10гр. (Для солодких конусів цукру потрібно не менше 30гр); Сіль 30гр.; Дріжджі швидкодіючі: 25гр.

Етапи приготування дріжджового тіста для конопіци:

1. Посіяти борошно.

2. У ємність помістити борошно та дріжджі. Змішати до однорідної маси.

3. У воді розчинити сіль та цукор. Акуратно влити в ємність із борошном.

4. Додати олію. Вимісити тісто так, щоб вийшла однорідна маса.

5. Розділити тісто на порційні кульки вагою 70-90 г.

6. З рецептурної кількості тесту виходить близько 24-26 кульок.

7. Укласти отримані кульки в гастроємність, накрити харчовою плівкою, щоб захистити від завітрювання, і дати настоятися природним чином протягом однієї години.

Далі все просто. Сформовані кульки тіста поміщаються в прес для випікання форм. Матриці формують конус та пропікають тісто протягом 1,5-2 хвилин. Залежно від розміру матриці, що формує, і ваги кульки з тіста отримують стаканчики різної висоти (12-14 см). У готову склянку наливають томатний соус, поміщають усі необхідні інгредієнти, засипають тертим сиром (загальна вага начинки становить приблизно 100 гр) і поміщають у піч ще на 1-2 хвилини.

Отже, в результаті отримуємо готовий виріб вагою 150-190 грамів. І, звичайно, вага начинки можна варіювати на свій розсуд.

 

Гастрономічні уподобання українських споживачів піци відомі, проте українці завжди готові до нових уподобань. Щоб спростити вам завдання щодо складання меню для торгової точки та гарантовано забезпечити постійний потік відвідувачів, ми пропонуємо скористатися такими рецептами. Смачні, легкі та апетитні конуси для ваших покупців!

Назву для конус-піци можна підібрати відповідно до конкретного концепту закладу або окремої точки реалізації.

Конус з морепродуктами

Інгредієнти: Томатний соус 10гр.; Сир Моцарелла 15 гр.; Тунець консервований 25 гр.; Креветки відварені очищені 15 г; Кукурудза консервована солодка 15 г; Томати свіжі 10 гр.; Огірки мариновані 8 гр.; Приправи: 0,5 гр. (Приправу можна замінити пір'ям зеленої цибулі)

Конус солодкий

Інгредієнти:

Олія арахісова 10гр.; Крем (ванільний, вершковий, шоколадний) 70 гр.; Горіхи подрібнені (на розсуд) 10 гр.; Фрукти за бажанням

Конус індійський

Інгредієнти:

Соус томатний 10 гр.; Сир Моцарелла 30 гр.; Філе куряче 40 гр.; Маслини 5 гр.; Цибуля ріпчаста 3 гр.; Перець червоний 2 гр. Каррі 1 гр.

Конус із сьомгою

Інгредієнти:

Соус томатний 10 гр.; Сьомга 35 гр. (Сьомгу можна замінити фореллю); Сир Моцарелла 30 гр.; Томати свіжі 20 гр.; Оливки чорні без кісточки 10 г; Перець болгарський 5 гр.; Цибуля свіжа ріпчаста 3гр.; Приправи 0,5 гр.

Конус м'ясний

Інгредієнти:

Соус томатний 10 гр.; Сир Моцарелла 10 гр.; Салями італійська 25 гр.; Шинка пепероні 25 гр.; Шинка пармська 25 гр. (можна замінити на напівкопчену ковбасу); Маслини чорні 10 гр.; Цибуля ріпчаста за бажанням; Перець болгарський за бажанням

Конус з куркою та грибами

Інгредієнти:

Соус томатний 10 гр.; Сир тертий 10 гр.; Печериці 15 гр.; Курка відварена 20 гр.; Томати свіжі 15 гр.; Перець болгарський 5 гр.; Оливки чорні 10 г; Бекон за бажанням 20 гр.;

 

Устаткування представлене в нашому магазині в розділі "Обладнання для конопіци"

Популярні моделі

36 300 ₴
Купити

Є в наявності

Варто звернути увагу:
Апарат Коно-піца. Робочі поверхні з антипригарним покриттям. Висота стаканчика 95-150 мм.
9 838 ₴
Повідомити про наявність

Відсутній на складі

Варто звернути увагу:
Товар знятий з виробництва. Теплова вітрина із завантаженням: 8 Коно-піци. Час розігріву: 8мин. Підсвічування: є. Обертається полку. Потужність: 0,4кВт
36 288 ₴
Купити

Є в наявності

Варто звернути увагу:
Апарат для випікання супних стаканчиків. Розмір стаканчика: d 80, h 150 мм.

Конопіца рецепт питання та відповіді

Які рецепти для конопіци популярні?

Дуже індивідуально для кожної точки

Де взяти рецепт на апарат конопіци КИЙ-В?

В описі апарата є рецепти, які ми випробували.

Чи можу я продавати конопіцу зі своїм рецептом?

Так, на кожен рецепт пишеться технологічна карта.

Чи надаєте гарантію на конопель?

На все обладнання надається 12 міс. гарантії