UAH
Мова:
|
УКР

Ручний імпульсний зварювач – легкий, недорогий пристрій, який використовується для роботи з матеріалами, що термозварюються.

У цьому огляді ми розглянемо, які вони бувають, які матеріали можна використовувати, який виходить запічний шов і як маркуються ручні імпульсні зварювачі.

Читати далі

Якісна сушарка для овочів та фруктів (дегідратор) забезпечить правильне висушування продуктів. Ми розберемо конструктивні особливості, функції, додаткові аксесуари, словом, все те, що впливає на якісне висушування.

Читати далі

Чим відрізняється дегідратор від сушарки для овочів і фруктів, де має бути вентилятор, який тип нагрівання краще, а може краще сушити у духовці? Ці та інші питання нам ставлять наші покупці.

У цьому огляді ми відповімо на найважливіші питання, відповіді на які можуть вплинути на Ваш вибір.

Читати далі

Чим відрізняється реміснича пекарня від простої? Основна відмінність у тому, що більшість виробів робиться на заквасках або тривалого холодного бродіння за традиційною технологією.

Отже обов'язковою умовою назви "реміснича пекарня" буде те, що вироби випікаються на заквасці. Другою обов'язковою умовою є наявність подової печі.

Читати далі

Як приготувати каву по-турецьки (по-східному), щоб вона була смачною і ароматною. . Але готувати каву в турці треба ще вміти – дуже багато нюансів. Докладно розповідаємо, як варити каву в джезві вдома та в кафе. Секретами приготування східного напою з нами поділиться неодноразова учасниця світових чемпіонатів із приготування кави у джезві, срібний призер Світового чемпіонату з кави у джезві Марина Хюппенен.

Читати далі

Як за 12 кроків відкрити кафе пекарню

Опубликованно 26 груд. 2023 13:10:05

Що потрібно зробити і здійснити, щоб зрештою отримати власну кафе-пекарню. У цій статті ми розглянемо, які етапи треба пройти і в якій послідовності.

90% країни вживають хлібобулочні вироби. Це шикарна можливість зробити цей продукт доступнішим і заробити на цьому гроші.

Читати далі

Візуально пекарська та жарочна шафа дуже схожі, тому у покупців виникає питання чим ці види теплової обладнання відрізняються між собою.

Пекарська шафа та жарочна шафа мають свої конструктивні особливості та сферу використання. У цьому огляді ми розберемо що спільного між ними і в чому відмінність.

Читати далі

Професійний блендер як вибрати

Опубликованно 26 груд. 2023 12:14:50 в Барне обладнання

Цей огляд допоможе Вам визначитися з вибором професійного блендера для бару, ресторану або кафе.< /p>

У чому різниця між бюджетними моделями та дорогими. Швидкість обертання ножів, безпека матеріалів, потужність, робота з різноманітними інгредієнтами, давайте розбиратися з цими та іншими поняттями.

Читати далі

Теги:

Що необхідно знати при виборі тостера, щоб отримати хліб потрібної прожарки. У цій статті ми розглянемо які параметри слід звернути увагу, які функції корисні, а без яких можна обійтися.

Читати далі

Теги:

Інфрачервоні лампи застосовують на лініях роздачі та «шведських столах» в готелях, ресторанах, кафе, їдальнях роздачі готових гарячих страв. У фастфуді їх застосовують для підігріву картоплі фрі. У цій статті ми допоможемо розібратися, на що звернути увагу при виборі лампи. Читати далі

Термоведро для їжі як вибрати

Опубликованно 26 груд. 2023 11:38:59 в Посуд та інвентар

Термоведро служить для короткочасного зберігання та транспортування їжі. Термоведра використовують для виїзної торгівлі, кейтерингу. У цій статті ми розглянемо як вибрати термовідро для перевезення їжі, на що звернути увагу і не переплачувати.

Читати далі

Ви хочете відкрити пекарню, піцерію або макаронний цех. У підприємця-початківця виникає складність з вибором обладнання. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу при виборі промислового тістомісу.

Тістомісильна машина є другим за значимістю елементом обладнання після печей. Ми говоримо про дороге обладнання, тому наше з вами завдання підібрати потрібний варіант і при цьому не переплачувати.

Читати далі

Теги:

Ваги для торгівлі - терміни

Опубликованно 26 груд. 2023 11:16:20 в Торгове обладнання

При виборі електронних ваг для магазину, складу, ресторану покупець стикається з професійною термінологією , яка завжди зрозуміла. Нам часто ставлять запитання, що означає той чи інший термін. У цій статті ми допоможемо розібратися з основними поняттями, знання яких допоможуть зробити осмислений вибір при покупці.

Читати далі

Теги:

Електрична піч для піци - спеціальне обладнання, призначене для швидкого та якісного випікання всіма улюбленою італійською стравою . На ринку представлений великий асортимент моделей, що відрізняються один від одного технічними особливостями. У цій статті розповімо, на що звернути увагу при виборі електричної печі для піци. Читати далі
Професійний контактний гриль – це теплове обладнання, призначене для розігріву та приготування страв з риби, м'яса, тіста, овочів та інших продуктів. У цьому огляді ми розповімо, на що звернути увагу при виборі професійного контактного гриля, щоб страви виходили смачними, соковитими та корисними. Читати далі

Як вибрати кукурудзоварку

Опубликованно 26 груд. 2023 10:39:42 в Теплове обладнання
Кукурузоварка - це апарат для варіння качанів або розсипних зерен кукурудзи. Кукурудза вариться у спеціальному контейнері на парі. Завдяки такому способу приготування продукту зберігається максимальна кількість вітамінів. Кукурудзоварка використовується у закладах швидкого харчування, у кафе, ресторанах, вуличній торгівлі. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору пристрою для варіння кукурудзи. Читати далі

Подрібнювач харчових відходів або диспоузер (disposer) ― це сучасний пристрій, що дозволяє подрібнювати харчові відходи та одразу змивати їх у каналізацію. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу при виборі пристрою для утилізації залишків їжі та наведемо порівняльну характеристику найпопулярніших брендів.

Читати далі

Пароочисник - це пристрій призначений для видалення пилу, бруду, жиру, інших забруднень при допомоги пари, а також для дезінфекції поверхонь без використання хімічних засобів. У цій статті ми розповімо на що орієнтуватися при виборі даного пристрою та надамо порівняльну характеристику недорогих, але якісних парових генераторів.

Читати далі

Міксер GoodFood

Опубликованно 26 груд. 2023 09:34:23 в Електромеханічне обладнання
Міксери компанії GoodFood — це недорогі пристрої китайського виробництва, призначені для збивання та перемішування продуктів у кондитерських, пекарнях. , бари, на підприємствах громадського харчування. У цій статті ми розповімо про різновиди даних пристроїв, надамо порівняльну характеристику планетарних, занурювальних міксерів та міксерів для молочних коктейлів. Читати далі

Теги:

Як приготувати тістечко Павлова

Опубликованно 26 груд. 2023 09:22:58 в Рецепти
Тістечко Павлова - це найлегший десерт з тонкою хрусткою скоринкою зовні і невагомим суфле всередині. Готувати тістечко не складно, головне дотримуватися пропорцій та послідовності приготування. У цій статті ми розповімо, як правильно приготувати знаменитий десерт, поділимося покроковим рецептом і порадимо, яке обладнання краще використовувати в домашніх умовах або в невеликій кондитерській. Читати далі
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3