Ручний імпульсний зварювач – легкий, недорогий пристрій, який використовується для роботи з матеріалами, що термозварюються.
У цьому огляді ми розглянемо, які вони бувають, які матеріали можна використовувати, який виходить запічний шов і як маркуються ручні імпульсні зварювачі.
Читати далі
Якісна сушарка для овочів та фруктів (дегідратор) забезпечить правильне висушування продуктів. Ми розберемо конструктивні особливості, функції, додаткові аксесуари, словом, все те, що впливає на якісне висушування.
Чим відрізняється дегідратор від сушарки для овочів і фруктів, де має бути вентилятор, який тип нагрівання краще, а може краще сушити у духовці? Ці та інші питання нам ставлять наші покупці.
Чим відрізняється реміснича пекарня від простої? Основна відмінність у тому, що більшість виробів робиться на заквасках або тривалого холодного бродіння за традиційною технологією.
Як приготувати каву по-турецьки (по-східному), щоб вона була смачною і ароматною. . Але готувати каву в турці треба ще вміти – дуже багато нюансів. Докладно розповідаємо, як варити каву в джезві вдома та в кафе. Секретами приготування східного напою з нами поділиться неодноразова учасниця світових чемпіонатів із приготування кави у джезві, срібний призер Світового чемпіонату з кави у джезві Марина Хюппенен.
Що потрібно зробити і здійснити, щоб зрештою отримати власну кафе-пекарню. У цій статті ми розглянемо, які етапи треба пройти і в якій послідовності.
Візуально пекарська та жарочна шафа дуже схожі, тому у покупців виникає питання чим ці види теплової обладнання відрізняються між собою.
Цей огляд допоможе Вам визначитися з вибором професійного блендера для бару, ресторану або кафе.< /p>
Що необхідно знати при виборі тостера, щоб отримати хліб потрібної прожарки. У цій статті ми розглянемо які параметри слід звернути увагу, які функції корисні, а без яких можна обійтися.
Інфрачервоні лампи застосовують на лініях роздачі та «шведських столах» в готелях, ресторанах, кафе, їдальнях роздачі готових гарячих страв. У фастфуді їх застосовують для підігріву картоплі фрі. У цій статті ми допоможемо розібратися, на що звернути увагу при виборі лампи.
Термоведро служить для короткочасного зберігання та транспортування їжі. Термоведра використовують для виїзної торгівлі, кейтерингу. У цій статті ми розглянемо як вибрати термовідро для перевезення їжі, на що звернути увагу і не переплачувати.
Ви хочете відкрити пекарню, піцерію або макаронний цех. У підприємця-початківця виникає складність з вибором обладнання. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу при виборі промислового тістомісу.
При виборі електронних ваг для магазину, складу, ресторану покупець стикається з професійною термінологією , яка завжди зрозуміла. Нам часто ставлять запитання, що означає той чи інший термін. У цій статті ми допоможемо розібратися з основними поняттями, знання яких допоможуть зробити осмислений вибір при покупці.
Електрична піч для піци - спеціальне обладнання, призначене для швидкого та якісного випікання всіма улюбленою італійською стравою . На ринку представлений великий асортимент моделей, що відрізняються один від одного технічними особливостями. У цій статті розповімо, на що звернути увагу при виборі електричної печі для піци.
Професійний контактний гриль – це теплове обладнання, призначене для розігріву та приготування страв з риби, м'яса, тіста, овочів та інших продуктів. У цьому огляді ми розповімо, на що звернути увагу при виборі професійного контактного гриля, щоб страви виходили смачними, соковитими та корисними.
Кукурузоварка - це апарат для варіння качанів або розсипних зерен кукурудзи. Кукурудза вариться у спеціальному контейнері на парі. Завдяки такому способу приготування продукту зберігається максимальна кількість вітамінів. Кукурудзоварка використовується у закладах швидкого харчування, у кафе, ресторанах, вуличній торгівлі. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору пристрою для варіння кукурудзи.
Пароочисник - це пристрій призначений для видалення пилу, бруду, жиру, інших забруднень при допомоги пари, а також для дезінфекції поверхонь без використання хімічних засобів. У цій статті ми розповімо на що орієнтуватися при виборі даного пристрою та надамо порівняльну характеристику недорогих, але якісних парових генераторів.
Міксери компанії GoodFood — це недорогі пристрої китайського виробництва, призначені для збивання та перемішування продуктів у кондитерських, пекарнях. , бари, на підприємствах громадського харчування. У цій статті ми розповімо про різновиди даних пристроїв, надамо порівняльну характеристику планетарних, занурювальних міксерів та міксерів для молочних коктейлів.
Тістечко Павлова - це найлегший десерт з тонкою хрусткою скоринкою зовні і невагомим суфле всередині. Готувати тістечко не складно, головне дотримуватися пропорцій та послідовності приготування. У цій статті ми розповімо, як правильно приготувати знаменитий десерт, поділимося покроковим рецептом і порадимо, яке обладнання краще використовувати в домашніх умовах або в невеликій кондитерській. 