Охолоджувачі напоїв призначені для охолодження, перемішування, порційного розливу та демонстрації різних негазованих безалкогольних напоїв. Сокоохолоджувач швидко охолоджує великі обсяги рідини. Охолоджувач напоїв відмінно підійде як для вуличної торгівлі, так і для ресторану чи кафе. У готелях сокоохолоджувачі використовують для роздачі соків на «шведських столах». У лінії самообслуговування установка такого апарату є дуже зручним рішенням.

 

 

 

Охолоджувачі напоїв представлені в нашому магазині в розділі «Сокоохолоджувачі»

Популярні моделі

20 360 ₴
Купити

закінчується

Варто звернути увагу:
Двохпостовий апарат для охолодження напоїв активаторного типу на 5 літрів. Температура охолодження: +5 ... + 10 ° C. Потужність: 0,25 кВт.
27 114 ₴
Купити

закінчується

Варто звернути увагу:
Трехпостовой апарат для охолодження напоїв активаторного типу на 5 літрів. Температура охолодження: +5 ... + 10 ° C. Потужність: 0,32 кВт.
26 579 ₴
Купити

Є в наявності

Варто звернути увагу:
Двохпостовий апарат для охолодження напоїв на 2х8 літрів. Температура охолодження: +5 ... + 10 C. Потужність: 0,3 кВт.

 

По конструкції охолоджувачі соків бувають:

активаторний (на дні кожного контейнера знаходиться вентилятор, який рухом своїх лопатей забезпечує перемішування та закручування соків у спіралі. Зазвичай апарат такого типу використовують щоб охолоджувати соки з м'якоттю, тому що працюючий вентилятор просто не дає м'якоті осідати на дно.

 

 

 

 

фонтанний, рідина всередині ємності рухається занурювальним насосом.

 

 

 

 

 

Купити сокоохолоджувач - значить отримати ряд переваг

Напої та соки набагато приємніше пити в охолодженому стані.

Сокоохолоджувачі охолоджують будь-які негазовані напої на основі води. До нього можна налити звичайну воду, відновлені соки, напої із сухих концентратів, холодний чай. А це означає, що ви зможете кожному клієнту запропонувати саме той напій, який він хоче, і при цьому використовувати те саме обладнання.

Сокоохолоджувач є чудовою альтернативою додатковому холодильному устаткуванню, необхідному для охолодження напоїв. Цей компактний апарат можна розмістити як на барній стійці, так і на прилавку магазину.

Дуже корисні суміші з різних соків, підібраних за складом. Такий охолоджений напій приносить смакове задоволення і користь. Охолоджувач соків чудово справляється з охолодженням і з перемішуванням різних видів соків.

Легкість догляду. Знімний прозорий контейнер без особливих зусиль можна зняти, помити, заповнити соком.

Завдяки наявності кількох ємностей для охолодження з індивідуальним температурним режимом, можна розширити асортимент напоїв.

Сокоохолоджувачі - найекономічніші пристрої з усіх, що мають функцію охолодження. Незважаючи на те, що рідина охолоджується до 10-15 градусів, їх потужність не перевищує 0,5 кіловата.

Як влаштований сокоохолоджувач

Основна частина апарату – холодильна установка з компресором розташовується під ємностями, в яких охолоджуються напої. На основі кожної такої ємності знаходяться теплообмінники, за допомогою яких відбувається процес охолодження. У ємності пристрій для перемішування рідини. Літраж резервуарів для напою залежить від моделі апарату, наприклад, італійські сокоохолоджувачі Ugolini мають ємності по 5 або 8 літрів, а сокоохолоджувачі Bras до 10 літрів. Як правило, резервуари виготовляють із полікарбонату, що відповідає всім санітарним нормам. Ємності можуть комбінуватися - одна ємність може просто охолоджувати напій, а інша в той же час працювати як гранітор, виробляти "фруктовий сніг". Професійні сокоохолоджувачі оснащені незалежним регулюванням температури кожної ємності.

Як працює охолоджувач напоїв

Випарник у вигляді металевого циліндра з усіх боків омивається рідиною. Потрібна температура підтримується внаслідок зіткнення з ним та безперервного перемішування напою. У ємності заливаються різні за кольором та смаком напої. Після натискання кнопки, встановленої на резервуарі, рідина наливається в склянку. Згідно з технологією рідина в сокоохолоджувачі постійно перебуває в русі. Це потрібно для того, щоб: 1) у різних точках об'єму температура напою мала однакове значення. 2) якщо соки із сухих концентратів постійно не перемішувати, вони розпадуться на фракції. 3) різнокольорові вируючі напої привертали увагу відвідувачів.

Як вибрати сокоохолоджувач

Між собою всі сокоохолоджувачі розрізняються за діапазоном температур охолодження, ємністю резервуара, в який заливається напій, та наявністю різних додаткових функцій.

Вибір моделі залежить від ряду факторів і в першу чергу визначається прохідністю кафе або бару – від цього залежить, який обсяг соків потрібно буде тримати охолодженим.

Також потрібно визначитися з передбачуваним обсягом продажів, на який впливає цільова спрямованість закладу: у нічних клубах холодні напої затребувані завжди, а ось у кафе зазвичай лише по сезону. Вибір охолоджувача напоїв залежить від того, які саме напої та соки будуть у ньому.

Для напоїв, приготованих з концентратів та освітлених соків, краще купити сокоохолоджувач фонтанного типу. Для соків з м'якоттю краще придбати пристрій активаторого типу.

Лідери продажу

Сокоохолоджувачі Bras (Італія)

 

корпус виготовлений з нержавіючої сталі і має міцні пластикові вставки;

знімні контейнери з харчового полікарбонату;

моделі відрізняються кількістю ємностей та об'ємом;

моделі серії JOLLY серії – активаторного типу з ємністю 5 та 8 літрів BS та AB – фонтанного типу;

рівень шуму менше 70 дБ;

компресор герметичний;

наявність конденсатора повітряного охолодження та захисту від перепадів напруги; • регулювання температури кожної ємності;

Сокоохолоджувачі Ugolini (Італія).

 

 

Ugolini виробляє кілька серій, з яких найпопулярнішими є DELUXE та COMPACT. У всіх апаратів герметичні компресори, вони зручні та прості в експлуатації, легко розуміються.

Моделі серії DELUXE оснащені покращеними електромагнітними насосами і випускаються з 1, 2, 3 або 4-ма контейнерами об'ємом - 12 і 20 літрів.

У сокоохолоджувачів COMPACT теж від 1 до 4-х контейнерів об'ємом 5, 8, 12 та 20 літрів.

Додаткове маркування «Р» або «А» позначає тип насоса (Р-фонтанний А-активаторний).

Сокоохолоджувач як вибрати - питання та відповіді

Хочу купити сокоохолоджувач, які популярні бренди?

Лідерами на ринку є італійські виробники Ugolini, Bras

Чи можна в охолоджувачі охолоджувати газовані напої?

Сокоохолоджувач служить для охолодження негазованих напоїв

Який сокоохолоджувач краще - активаторний чи фонтанний?

Активаторний сокоохолоджувач використовують для охолодження напоїв у т. ч. і з м'якоттю, а фонтанний сокоохолоджувач для прозорих напоїв

Чи надаєте ви гарантію на охолоджувач напоїв?

На все обладнання надається 12 міс. гарантії