Слайсеры профессиональные
Професійний слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 250 мм. Товщина нарізки: 0,1-12 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 150 Вт.
Професійний слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 220 мм. Товщина нарізки: 0,1-12 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 210 Вт.
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 220 мм. Товщина нарізки: 0,2 – 12 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 120 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 250 мм. Товщина нарізки: 0,2-12 мм. Вентилювання двигуна: ні. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 150 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: 0,2-16 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 370 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: 0,2-16 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 370 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 320 мм. Товщина нарізки: 0,2-16 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 600 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 220 мм. Товщина нарізки: 0,1-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 180 Вт.
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: 0,2-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 250 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для різання ковбаси. Ніж: 220 мм. Товщина нарізки: 0-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 160 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для різання ковбаси. Ніж із тефлоновим покриттям. Діаметр ножа: 300 мм. Корпус: алюміній, пофарбований в сірий колір. Стаціонарний заточувальний пристрій. Потужність: 170 Вт.
Промышленный слайсер для нарезки мягких сыров, колбас с мягкой текстурой, хлеба. Нож: 300 мм., с зубчиками. Корпус: алюминий окрашенный в серый цвет. Стационарное заточное устройство. Мощность: 240 Вт.
Промышленный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 220 мм. из нержавеющей стали. Съемное заточное устройство. Мощность: 110 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Профессиональный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 220 мм. из хромированной стали. Съемное заточное устройство. Корпус красного цвета. Мощность: 110 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Профессиональный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 220 мм. тефлон. Размер нарезаемого продукта: 180х165 мм. Съемное заточное устройство. Корпус красного цвета. Мощность: 110 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Профессиональный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 250 мм. тефлон. Размер нарезаемого продукта: 230х175 мм. Съемное заточное устройство. Корпус красного цвета. Мощность: 110 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Промышленный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 275 мм. из нержавеющей стали. Съемное заточное устройство. Мощность: 170 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Промышленный слайсер для нарезки колбасы. Нож: 275 мм. из нержавеющей стали. Съемное заточное устройство. Корпус из анодированного алюминия. Мощность: 170 Вт. Класс: ломтерезка профессиональная.
Loading, please wait...
