Шафа для визрівання м'яса Німеччина
Холодильна шафа для визрівання м'яса. Температура: 0 – +20 С Контроль вологості: 60 – 90 %.
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, риби, сиру, ковбас. Завантаження: до 100 кг. Температура: 0 – +30 С Контроль вологості: 40 – 90 %.
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, риби, сиру, ковбас. Завантаження: до 200 кг. Температура: 0 – +30 С Контроль вологості: 40 – 90 %.
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 35 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 60 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 80 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 140 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 20 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 35 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 60 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 80 кг. Температура: +1 - +22 С
Холодильна шафа для сухого визрівання м'яса, сиру, ковбас. Завантаження: до 140 кг. Температура: +1 - +22 С