Електрошашличниці
Ви економите 600 ₴
Ви економите 520 ₴
Ви економите 750 ₴
Ви економите 600 ₴
Ви економите 520 ₴
Ви економите 750 ₴
Шашличниця електрична - електрообладнання, призначене для смаження м'яса за допомогою використання ефекту гриля, із застосуванням інфрачервоних променів. Крім того, такі шашличниці підходять також і для теплової обробки овочів, риби і птиці, обсмажування сосисок і навіть для сушіння грибів і фруктів.
Електрошашличниці мають ряд очевидних переваг:
оптимальні температурні умови, рівномірне обсмажування відбувається в результаті використання термостійкого захисного кожуха, який відображає тепло від ТЕНів у напрямку до продуктам.
відсутня кіптява і сажа
простота використання, для приготування шашликів не потрібно якихось знань
не потрібно обладнати спеціальне місце для багаття.
економічність використання: немає необхідності купувати дрова чи вугілля
час приготування м'яса на барбекю менше, ніж на мангалі
міцність і надійність апарату - простота ремонту
можна надати шашлику запах «натурального» диму, електричний гриль зберігає запах смаженого м'яса
Принцип роботи електрошашличниці простий. Жар, який надходить від тенів, що знаходяться в центрі апарату, нагріває шампури, і, дійшовши до захисного кожуха, відбивається назад, ще раз прогріваючи продукти. При цьому, шампури крутяться вручну або автоматично, і завдяки цьому шашлик повністю прожарівается. Крім самого апарату електрошашличниці в комплект, як правило, входять ще шампури і піддон для стікання жиру. Зазвичай барбекю гриль виготовляється з нержавіючого стали.
Умовно шашличниці електричні діляться на два види:
електрошашличниці вертикальні - шампура знаходяться у вертикальному положені щодо ТЕНів. Барбекю гриль такого виду має витягнуту, форму. У верхній частині апарату знаходиться камера для обсмажування і Тени, а в нижній розташований привід, який відповідає за обертання шампурів. Тени вертикальної електрошашличниці - це нихромовая спіральна дріт, розміщена в скляній трубі. Навколо ТЕНів встановлюються шампури з ручками з термостійкого пластика, тому їх можна брати голою рукою.
електрошашличниці горизонтальні - шампура з м'ясом знаходяться в горизонтальному положенні і зверху ТЕНів. Вони легко встановлюються і відрізняються великою місткістю шампурів. Горизонтальні електрошашличниці більше нагадують Електрогрилі.
Основні критерії на які слід звертати увагу вибираючи електричний гриль:
розмір приладу і кількість шампурів. Шашличниці електричні можуть бути як великими так і компактними.
потужність - показник, який вказує на кількість споживаної електроенергії, і відповідно, кількість м'яса, яке можна приготувати за один раз. Потужність не повинна бути менше одного кіловата. Чим потужність більше, тим швидше приготується м'ясо
розмір шматків м'яса, цей показник зазначений в інструкції
нагрівальні елементи не повинні мати дефектів.
зручність очищення збірки і зберігання
Виставковий зал: м. Київ, вул. Гарматна, 3
Режим роботи: пн-пт з 9:00 до 17:00Передзвоніть мені
Додаємо...
Выберите регион:
Список популярных городов