Поверхні для смаження 5 000 ₴ - 8 000 ₴
Поверхня для смаження професійна з чавунною комбінованої поверхнею. Робочий розмір поверхні: 395х485 мм. Потужність 2,5 кВт.
Настільна електрична поверхня для смаження для бургерів, шаурми, з нержавіючої гладкою поверхнею 700х500 мм. Потужність 2,8 кВт.
Професійна електрична поверхня для смаження з нержавіючої сталі, гладка. Розмір поверхні: 730х400 мм. 2 зони нагріву. Потужність 4,4 кВт.
Настільна електрична поверхня для смаження для бургерів, шаурми, з чавунною комбінованої поверхнею 450х390 мм. Потужність 2,0 кВт.
Професійна електрична поверхня для смаження з нержавіючої сталі для обсмажування шаурми, гамбургерів, стейків, хот-догів. Поверхня: комбінована. Напруга: 220 В. Потужність 4,4 кВт.
Професійна електрична поверхня для смаження з нержавіючої сталі для обсмажування шаурми, гамбургерів, стейків, хот-догів. Поверхня: рифлена. Напруга: 220 В. Потужність 3 кВт.
Професійна електрична поверхня для смаження з комбінованою поверхнею з чавуну 450х370 мм. Потужність 2 кВт.
Професійна електрична поверхня для смаження з гладкою поверхнею з нержавіючої сталі 380х470 мм. Потужність 2,5 кВт.
Виробник: Baysan, Туреччина. Газова. Робоча поверхня - нержавіюча сталь, гладка. Дві зони нагріву.
Виробник: Baysan, Туреччина. Робоча поверхня - нержавіюча сталь, гладка. Дві зони нагріву. Потужність 4,0 кВт.
Електрична поверхня з нержавіючої сталі для обсмажування шаурми, гамбургерів, стейків, хот-догів. Робоча поверхня: комбінована, розміром 730х400 мм. 2 зони нагріву. Потужність 4,4 кВт.
Робоча поверхня - чавун, комбінована - 1/2 гладка і 1/2 рифлена. Газова.
Робоча поверхня - чавунна, комбінована, 1/2 гладка і 1/2 рифлена. Потужність 4 кВт.