UAH
Мова:
|
УКР

Шприци для ковбас 6 900 ₴ - 8 000 ₴

Купити
6 980 ₴

Є в наявності

Шприц для ковбаси вертикальний ручної. Обсяг циліндра: 7 л. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2.
Повідомити про наявність
7 706 ₴

Відсутній на складі

Вертикальний наповнювач фаршу з об'ємом циліндра: 5 л. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, вертикальний
Повідомити про наявність
7 046 ₴

Відсутній на складі

Ручний шприц ковбасний вертикальний 7 літрів. Комплектація: 4 наконечника. Призначення: шприц для набивання ковбаси.
Купити
7 085 ₴

Є в наявності

Колбасный шприц с объемом цилиндра: 7 л. Комплектация: 4 насадки. Скорости хода поршня: 2. Тип загрузки: ручной, горизонтальный.
Купити
7 872 ₴

Є в наявності

Ручний шприц ковбасний вертикальний 10 літрів. Комплектація: 4 наконечника. Призначення: шприц для набивання ковбаси.
Купити
6 906 ₴

Є в наявності

Ковбасний шприц з об'ємом циліндра: 5 л. Комплектація: 4 насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, горизонтальний
Купити
7 190 ₴

Є в наявності

Ковбасний шприц з об'ємом циліндра: 7 л. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, горизонтальний
Купити
6 906 ₴

Є в наявності

Вертикальний ковбасний шприц з об'ємом циліндра: 5 л. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, вертикальний
Купити
7 190 ₴

Є в наявності

Вертикальний ковбасний шприц з об'ємом циліндра: 7 л. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, вертикальний
Купити
7 503 ₴

Є в наявності

Ручний шприц ковбасний горизонтальний 5 літрів. Комплектація: 4 металлічемкіе насадки. Швидкості ходу поршня: 2. Тип завантаження: ручний, горизонтальний
Купити
7 503 ₴

Є в наявності

Ручний шприц ковбасний вертикальний 5 літрів. Комплектація: 4 металеві насадки. Швидкості ходу поршня: 2
Купити
7 348 ₴

Є в наявності

Ручний шприц ковбасний вертикальний 7 літрів. Комплектація: 4 наконечника. Призначення: шприц для набивання ковбаси.