Ножі 15-20
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: червоний.
Кухарський ніж для нарізки Серія: HACCP. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір ручки: жовтий.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: синій.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: білий.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.
Ніж для нарізки сиру. Довжина леза: 16 см. Тип кромки: рифлений. Колір рукоятки: чорний
Серія: Green Line. Ніж для нарізки м'яса. Довжина клинка: 20 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.
Японський ніж Nakiri для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий
Японський ножик Santoku для нарізки. Довжина клинка: 16,5 см. Тип кромки: прямий
Ніж для нарізки хліба. Довжина клинка: 20 см. Тип кромки: хвилястий.
Ніж кухарський універсальний. Довжина клинка: 16 см. Тип кромки: прямий.
Японський ніж Кіріцуке. Довжина клинка: 19 см. Тип кромки: прямий.
Ніж кухонний універсальний Довжина клинка: 15,5 см. Тип кромки: прямий.
Ніж для хамона. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий.
Ніж для нарізки хліба. Довжина клинка: 20 см. Тип кромки: серрейторний.
Філейний ніж. Довжина клинка: 17 см. Тип кромки: прямий.
Обвалювальний ніж. Довжина клинка: 16 см. Тип кромки: прямий.