Ножі HACCP
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 18 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.
Обвалочний ніж. Довжина клинка: 15 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: чорний
Ніж HACCP. Призначення: для м'яса. Довжина клинка: 15 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: червоний.
Ніж HACCP універсальний. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: коричневий.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: червоний.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: жовтий.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: синій.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: білий.
Ніж HACCP для хліба. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: білий.
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.