Барна холодильна шафа об'ємом 205 л. Промисловий холодильник середньотемпературний: 0 – +10 С
Професійна піч для піци на 4 піци по 30 см. Напруга: 220 В. Потужність: 6,4 кВт.
Промисловий спіральний тістоміс одношвидкісний, з об'ємом діжі 21 л. Разове завантаження: 8 кг. Діжа: фіксована. Робочий орган фіксований. Напруга: 220 В. Потужність: 1,5 кВт.
Барна холодильна шафа об'ємом 293 л. Промисловий холодильник середньотемпературний: 0 – +10 С
Барна холодильна шафа об'ємом 304 л. Промисловий холодильник середньотемпературний: 0 – +10 С
Промисловий спіральний тістоміс одношвидкісний, з об'ємом діжі 34 л. Разове завантаження: 12,5 кг. Діжа: фіксована. Робочий орган фіксований. Напруга: 220 В. Потужність: 1,5 кВт.
Тестораскатка для піци з довжиною валу 300 мм. Регулювання товщини тіста. 1 – 4 мм. Валки розташовані під кутом. Напруга: 220 В. Потужність: 0,37 кВт
Професійна конвекційна піч для випікання Управління: механічне. Розмір деко: 600х400 мм. рівнів: 4. таймер: 120 хв. Парозволоження: є. Потужність: 5,8 кВт.
Пароконвектомат с противнями 600х400 мм. или GN 1/1. Управление: механическое. Уровней: 6. Пароувлажнение: есть. Напряжение: 380 В. Мощность: 10,5 кВт.
Пароконвектомат с противнями 600х400 мм. или GN 1/1. Уровней: 4. Напряжение: 220/380 В. Мощность: 7,4 кВт.