Слайсеры профессиональные
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: 0,2-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 250 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для різання ковбаси. Ніж: 220 мм. Товщина нарізки: 0-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 160 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для різання ковбаси. Ніж: 250 мм. Товщина нарізки: 0-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 160 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для різання ковбаси. Ніж: 275 мм. Товщина нарізки: 0-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 180 Вт. Клас: скибка професійна
Професійний слайсер для нарізки ковбаси. Товщина нарізки: 0-15 мм.
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса, ковбаси. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: до 16 мм. Знімний заточувальний пристрій. Потужність: 550 Вт.
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 275 мм. Товщина нарізки: 0,2-15 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 250 Вт. Клас: скибка професійна
Промисловий слайсер для нарізки сирів, м'яса та інших продуктів. Ніж: 195 мм. Товщина нарізки: 0,2-12 мм. Вбудований заточувальний пристрій. Потужність: 120 Вт. Клас: скибка професійна
Промислові слайсери для нарізки сирів, м'яса, ковбаси. Ніж: 300 мм. Товщина нарізки: до 15 мм. Знімний заточувальний пристрій. Потужність: 250 Вт. Клас: скибка професійна.
Промислові слайсери для нарізки сирів, м'яса, ковбаси. Ніж: 275 мм. Товщина нарізки: до 15 мм. Знімний заточувальний пристрій. Потужність: 250 Вт. Клас: скибка професійна.
Loading, please wait...
