Диски для овочерізок 4
Виробник: Robot Coupe, Франція. Товщина нарізки: 4 мм. Сумісний з овочерізки: CL50, CL50 Gourmet, CL50 Ultra, CL52, CL55, CL60 і кухонними процесорами R502, R652. Матеріал диска: алюміній. Матеріал ножа: нержавіюча сталь.
Диск-терка для шинкування 4 мм. Діаметр: 205 мм. ННож для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-слайсер для нарізання 4 мм. Діаметр: 205 мм. Матеріал виготовлення: пластик, нержавіюча сталь.
Диск-терка для шинкування 4 мм. Діаметр: 205 мм. ННож для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-слайсер для нарізки хвилястими скибочками 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нейлону.
Диск слайсер Robot Coupe Товщина нарізки: 4 мм. Сумісний з овочерізки: CL20, CL30 Bistro, CL40 і кухонними процесорами R211XL, R211 Ultra, R301 Ultra, R402
Диск для нарізки соломкою 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Ніж слайсер Celme для нарізки скибочками. Товщина нарізки: 4 мм. Підходить до всіх овочерізки Celme CHEF. Матеріал: акулон.
Ніж терка Celme для Жульєн і терки. Товщина нарізки: 4 мм. Підходить до всіх овочерізки Celme CHEF. Матеріал: полірований алюміній.
Ніж терка 4 мм. Підходить до всіх овочерізки Celme CHEF. Матеріал: акулон.
Диск для нарізки соломкою 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з алюмінієво-магнієвий сплав.
Ніж для фігурного нарізання 4 мм. Підходить до всіх овочерізки Celme CHEF. Матеріал: акулон.
Диск-слайсер для нарізання 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск для натирання 4 мм. Діаметр: 205 мм. Диск до овочерізки з нержавіючої сталі.
Ніж для нарізки зігнутої соломки (морква по-корейськи) 4 мм. Підходить до всіх овочерізки Celme CHEF. Матеріал: акулон.
Диск для тертки та подрібнення в крихту. Товщина нарізки: 4 мм.
Диск Robot Coupe для нарізки соломкою 4х4 мм. Сумісний з овочерізки: CL20, CL30 Bistro, CL40 і кухонними процесорами R211XL, R211 Ultra, R301 Ultra, R402
Диск для нарізки соломкою 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.