Пакети для вакуумної упаковки продуктів
Харчові вакуумні рифлені пакети 300*350 мм., 75 мкм. Ціна за 100 шт. Пакети для вакуумного пакування продуктів. Гофровані пакети для вакууматора
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування м'яса, риби, сиру, ковбаси.
- 15%
Супер ціна!
Ви економите 125 ₴
- 10%
Супер ціна!
Ви економите 113 ₴
Гофровані пакети для вакууматорів. Вакуумні пакети для їжі застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці чи кролика, горіхів, сиру, заморожених продуктів.
Рифлені вакуумні пакети для продуктів застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів. Вакуумні пакети для вакууматорів.
Харчові вакуумні пакети рифлені 250*400 мм., 75 мкм. Ціна за 100 шт. Пакети для вакуумного пакування продуктів. Гофровані пакети для вакуумного пакувальника
Харчові вакуумні пакети рифлені 300*400 мм., 75 мкм. Ціна за 100 шт. Пакети для вакуумного пакування продуктів. Гофровані пакети для вакуумного пакувальника
Вакуумні пакети для вакууматорів. Рифлені вакуумні пакети для продуктів застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сиру, заморожених продуктів.
Вакуумні пакети для вакууматорів. Рифлені вакуумні пакети для зберігання продуктів застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сиру, заморожених продуктів.
Харчові вакуумні пакети для зберігання продуктів застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів. Рифлені вакуумні пакети для вакууматора
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів.
Ширина пакета: 250 мм. Довжина пакета: 350 мм. Товщина: 105 мікрон. Пакети можна використовувати в температурі від -40 до + 40С. Ціна вказана за упаковку 100 шт.
Товар знятий з виробництва. Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.