Пакети Hendi для вакуумної упаковки продуктів
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів.
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, заморозки, застосовуються для вакуумування м'яса, риби, сир, овочів.
Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.
Ширина пакета: 150 мм. Довжина пакету: 400 мм. Товщина: 105 мікрон. Пакети можна використовувати в температурі від -40 до + 40С. Ціна вказана за упаковку 100 шт.
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів.
Ширина пакета: 250 мм. Довжина пакета: 350 мм. Товщина: 105 мікрон. Пакети можна використовувати в температурі від -40 до + 40С. Ціна вказана за упаковку 100 шт.
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування м'яса, тушок птиці або кролика, горіхів, сир, заморожених продуктів.
Пакети для безкамерної вакуумного пакувальника. Для зберігання продуктів, заморозки, застосовуються для вакуумування м'яса, риби, сир, овочів.
Вакуумні пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, кави.
Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.
Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.
Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.
Товар знятий з виробництва. Пакети для камерного вакууматора. Для зберігання продуктів, приготування у вакуумі (sous vide, су вид), застосовуються для вакуумування філе м'яса і риби, сиру, овочів.