Ножі 20-25
Кухарський ніж HACCP. Призначення: для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.
Мусат для редагування ножів. Довжина насічки: 23 см. Насікає: дрібна. Форма мусата: коло. Колір ручки: чорний.
Серія: Green Line. Ніж для нарізки хліба. Довжина клинка: 23 см. Тип кромки: хвилястий. Колір рукоятки: зелений.
Ніж шеф-кухаря. Серія: Green Line. Ніж для нарізки. Довжина клинка: 22 см. Тип кромки: прямий. Колір рукоятки: зелений.
Японський ножик Santoku для нарізки. Довжина клинка: 24 см. Тип кромки: прямий
Японський ножик Santoku для нарізки. Довжина клинка: 21 см. Тип кромки: прямий
Професійний ніж для зелені з двома лезами
Професійний ніж для зелені з одним лезом
Ніж для нарізання хамону. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий.
Набір ножем і кухарська вилка для нарізки смаженого м'яса. Довжина клинка: 21,5 см. Тип кромки: прямий. Вилка: 21,5 см.
Ніж для хамона. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий.
Ніж шефа універсальний. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий.
Ніж для хамона для нарізки. Довжина клинка: 25 см. Тип кромки: прямий.