Диски для овочерізок 0 ₴ - 1 500 ₴
Диск-слайсер для нарізання 4 мм. Діаметр: 205 мм. Матеріал виготовлення: пластик, нержавіюча сталь.
Диск-слайсер для нарізки скибочками 2 мм. Діаметр: 205 мм. Матеріал виготовлення: пластик, нержавіюча сталь.
Диск-терка для натирання сиру моцарелла 7 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для шинкування 4 мм. Діаметр: 205 мм. ННож для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для шинкування 3 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для пармезану. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-слайсер для нарізки хвилястими скибочками 4 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нейлону.
Диск-слайсер для нарізки хвилястими скибочками 2 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нейлону.
Диск-терка для пармезану. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для натирання сиру моцарелла 7 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для шинкування 4 мм. Діаметр: 205 мм. ННож для овочерізки з нержавіючої сталі.
Диск-терка для шинкування 3 мм. Діаметр: 205 мм. Ніж для овочерізки з нержавіючої сталі.
Ніж для шинкування 4 мм. до овочерізки Celme CHEF. Матеріал: полірований алюміній.
Ніж для шинкування 3 мм. до овочерізки Celme CHEF. Матеріал: полірований алюміній.
Ніж для шинкування 6 мм до овочерізки Celme CHEF. Матеріал: полірований алюміній.
Ніж для шинкування 8 мм. до овочерізки Celme CHEF. Матеріал: полірований алюміній.
Диск соломка Robot Coupe для нарізки соломкою 2х6 мм. Сумісний з овочерізки: CL50, CL50 Gourmet, CL50 Ultra, CL52, CL55, CL60 і кухонними процесорами R 502, R 652
Виробник: Robot Coupe, Франція. Товщина нарізки: 4 мм. Сумісний з овочерізки: CL50, CL50 Gourmet, CL50 Ultra, CL52, CL55, CL60 і кухонними процесорами R502, R652. Матеріал диска: алюміній. Матеріал ножа: нержавіюча сталь.